Izvor:
30.03.2018 u 22:15
0

TROPICO BEND VEČERAS U KASINI: Premijera nove pesme!

Posle tri godine od poslednjeg albuma, Tropico bend obradovaće svoju publiku sa čak tri nove pesme.

Singl "Samo idi" je uvod u ono što nas čeka kada je reč o popularnom bendu, a upravo ovu pesmu otpevaće večeras u klubu "Kasina" .

Frontmen grupe nam je to i posvedočio:

"Samo idi" je lagana uvertira za ono što smo pripremili za našu publiku. Osim nje iznenadićemo ih sa još dve sjajne numere koje ćemo izdati u narednih mesec dana.

Svaka od njih je različita, ne samo jedna od druge, već i od svega što smo do sada radili – rekao nam je Sale i dodao da novu pesmu prati i spot

Kako naime saznajemo nakon ovoga očekuje nas i duetska pesma sa Dženanom Lončarevićem kao i spot koji će pratiti ovaj muzički dvojac.

Zanimljivo je da će rediteljsku palicu, kada je reč o ekranizaciji ovog video klipa, preuzeti niko drugi do Vuk Kostić.

Ako je suditi po popularnosti koju Tropico bend ima među svojim poklonicima, ali i po pažnji koju izaziva sam Dženan i sjajni srpski glumci, očekuje nas uzbudljivo proleće i još vrelije leto.

Tropico bend i Dženana Lončarevića možete videti samo u "Kasini" što se Beograda tiče.

Za večerašnji nastup ulaz je slobodan, veliko je interesovanje pa rezervišite svoje mesto na vreme.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter