Izvor:
20.04.2018 u 20:35
0

Podigla Srbiju na noge: Bivša Trampova supruga u Beogradu! (VIDEO)

Bivša supruga američkog predsednika Donalda Trampa, Ivana, stigla je danas u Srbiju, gde će ostati nekoliko dana, preneli su beogradski mediji.

Razlog njene posete srpskoj prestonici, a zatim i Zagrebu, nije poznat, ali se zna da će njeno mini-balkansko putovanje trajati pet dana, navodi Blic.

Na beogradski aerodrom, ona je stigla u ležernom izdanju, pantalonama i džemperu, ali nije bila raspoložena za razgovor s novinarima, koji su je u sačekali.

Njena pojava, na aerodromu u prestonici, ipak je izazvala veliko interesovanje.

Ivana Tramp je, inače Čehinja, a Donalda Trampa je upoznala u Njujorku gde su se venčali 1977. godine a imaju troje dece: Donalda Juniora (41), Ivanku (37) i Erika (35).

Ona je 1972. godine bila član češkog državnog skijaškog tima na Zimskim olimpijskim igrama u Japanu, a skijanje je bio jedan od načina da ode iz komunističkog bloka.

Godinu dana kasnije udala se za austrijskog skijaša Alfreda Vinklmajra, a taj brak joj je obezbedio pasoš.

Potom je upoznala milijardera Donalda Trampa sa kojim je u braku bila do 1992. godine, a taj brak joj je četiri godine pre razvoda obezbedio američko državljanstvo.

Njen život u stilu "selebritija" je toliko bogat događajima da bi mogao da se pretoči na filmsko platno.

Ona više nema ulogu u Trampovom životu koji je sada u braku sa Melanijom, ali njena ćerka Ivanka uspešna je poslovna žena i važana član predsedničke administracije.

happytv.rs/tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter