Izvor:
24.04.2018 u 17:03
0

Koncert o kojem se priča: Toni Cetinski sprema spektakl u Beogradu!

Publika u niskom startu: Svi jedva čekaju koncert Tonija Cetinskog u Beogradu.

Novi studijski album Tonija Cetinskog, 'Kao u snu', na tržištu se pojavio 14. aprila i na prvo slušanje osvojio srca publike u regionu.

Reć je o dvanaestom studijskom albumu ovog renomiranog izvođačaj a na ovaj album čekalo se punih šest godina.

U međuvremenu je Toni na tržište izbacio još poneki singl kako bi svojoj vernoj publici pružio nove razloge za zadovoljstvo.

– Pre dve godine uveli smo više analogije, a maknuli digitaliju i semplove, pa smo kompletan album, koji smo ranije snimili, morali prearanžirati jer smo na terenu videli da publika jako dobro reaguje na "unplugged". Čak sam odustao od nekih starih pesama koje mi nisu dobro zvučale, ali očito je klavijaturista Filip Gjud, koji je zadužen za raspisivanje nota i aranžmana, našao dobru meru između zvuka benda i zvuka violina – rekao je Toni.

Publika odbrojava dana do Beogradskog koncerta koji je zakazan za 26 i 27 april u Sava Centu kada će moći da uživa u svim starim kao i novim hitovima ovog sjajnog pevača.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter