Izvor:
24.04.2018 u 21:52
0

SMRT PRINSA JE MOGLA BITI SPREČENA: Naslednici legende tužili bolnicu u kojoj je bio lečen!

Američki muzičar Prins preminuo je 2016.godine u Minesoti, a njegovi naslednici smatraju da lekari nisu postavili tačnu dijagnozu, kao i da ga nisu lečili kako treba.

Sada su njegovi naslednici odlučili da tuže bolnicu u Ilinoisu i lanac bolnica "Volgrins" tvrdeći da su mogli da spreče smrt poznatog pevača.

Prema tužbi, lekari nisu ispravno ispitali slučaj, niti se pobrinuli da pop zvezda dobije odgovarajuće savete.

Prins je pronađen je mrtav u svom domu 21. aprila 2016. godine. Kao uzrok smrti navodi se predoziranje fentanilom koji je 50 puta snažniji od heroina.

Princ je bio tekstopisac i muzičar koji je izdao više stotina pesama a bio je vlasnik sedam Gremi nagrada, Zlatnog globusa i jednog Oskara.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter