Izvor:
29.04.2018 u 21:33
0

ARENA JE MOJ ŽIVOTNI SAN: Maja Berović najavila koncert, ne prihvata ništa manje od ovoga!

Pevačica Maja Berović uskoro će ostvariti svoj najveći san, imaće koncert u Štark Areni. Sada je otkrila kako teku pripreme kao i da li će zaraditi novac.

– Arena je moj životni san. Imamo ideje, koreografije, planove i iznenađenja, jedino nemam tačan datum. Imali smo plan za početak novembra, ali pošto nije izvesno kada ćemo završiti album, pomerili smo. Za taj dan, moja publika zaslužuje samo najbolje, i čim pripremim sve, zakazujemo termin i javljam vam. To ne radim zbog novca, Arena je ogroman trošak. – rekla je Maja.

Maja često nastupa u Beogradu, a na jednom od poslednjih nastupa u publici je bila njena koleginica Mia Borisavljević.

– Kad pevam u Beogradu ne računam da radim. To mi je kao izlazak i provod. Videla sam Miu u svoj toj masi. Svaka joj čast kako izgleda kad se porodila, ona je prelepa. Drago mi je da je odabrala moj nastup da se opusti. – rekla je pevačica.

Berovićeva je u potpunosti promenila muzički pravac, iako je saradnici na samom početku nisu podržali.

– Bio je veliki rizik. Kad sam rekla saradnicima da želim da promenim muzički pravac rekli su mi da nisam normalna, da će to da me ukopa i upropasti karijeru. Smatram da bez rizika nema uspeha i da treba rizikovati. To je pravac koji sam uvek volela i bila sam sigurna u to. Hvala bogu što sam ih srela i što smo se skontali. Među nama vlada pozitivna energija i to se čuje.

Pevačica je šokirala sve kada je zbog potreba ekranizacije numere legla u kovčeg.

– Leći u sanduk je grozno, rekla sam prijateljima da to može uraditi samo budala kao ja. – kroz osmeh je poručila Maja.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/mayaberovicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter