Izvor:
02.05.2018 u 14:39
0

DALEKO OD BEOGRADA: Jelena Karleuša praznik provodi sa Duškom i ćerkama!

Dok planiraju godišnjicu kojom će 28. juna proslaviti 10 godina braka, Jelena Kraleušai Duško Tošić uživaju u Istanbulu.

Duško Tošuć igra za fudbasli klub Bešiktaš, a JK kad god ima slobodng vremena, sa ćerkama Atinom i Nikom dolazi kod supruga u Tursku. Tako je bilo i za prvomajske praznike.

Naše ćerke su navikle na ovakav način života i raduju se kada idu u Istanbul jer su mnogo vezane za tatu. Duško je izuzetno brižan i posvećen otac, tako da naše devojice prosto uživaju kada su i sa njim – kaže Jelena i dodaje da im vreme koje zajedno provedu u Turskoj proleti za tren.

Svaki slobodan minut koji imamo Duško i ja koristimo da budemo zajedno i sa našim devojčicama provodimo kvalitetno vreme. Veoma je teško da uskladim svoje koncerte i poslovne obaveze, koje iziskuju česta putovanja, sa Duškovim utakmicama. Ali kada postoje ljubav i volja da brak opstane, sve se može. Ako dvoje ljudi radi na svom odnosu i daje sve od sebe da sačuvaju porodicu i brak, na čemu su godinama predano radili i u šta su ulagali, onda se nađe i način da se sve uskladi, pa čak i neki mali hirovi ispune – kaže Jelena koja tvrdi da svoju ljubav sa suprugom slavi svaki dan, pa im poseban povod nije potreban.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter