Izvor:
11.08.2016 u 02:30
0

BROJI SITNO DO NAJSREĆNIJEG DANA: Najpoznatija srpska trudnica ODUZIMA DAH u bikiniju!

Velika srpska estradna zvezda Seka Aleksić uživa sa svojim suprugom Veljkom i broji sitno do najsrećnijeg dana u njihovim životima. Uživajući na pramcu jahte, u izvanrednom žutom bikiniju, Seka je pokazala da trudnoća samo doprinosi njenom odličnom izgledu. Ona je iskoristila priliku da se obrati svojoj publici i da najavi da za dva dana odlazi na odmor!

Želim da se zahvalim svojoj publici koja uvek verno stoji ispred mene i šalje mi toliku ljubav! Neopisiv je osećaj videti vas u tolikom broju, sa očima punim ljubavi i poštovanja prema meni i onome što radim svih ovih godina – napisala je Seka zahvalivši se usput i svom bendu za koji kaže da ga čine najbolji ljudi. Veliku zahvalnost pevačica je iskazala klubovima u kojima je nastupala, kao i medijima koji su "objektivno vršili svoj posao" – nadajući se da je neće zaboraviti tokom pauze koju je rešila da napravi.

– Spremna sam za divnu pauzu, nikada dužu u mojoj karijeri, ali onu najlepšu. Posle toliko godina priželjkivanja (ne borbe kao što to neki kažu) Bog je poslao u pravo vreme najlepši životni dar mom Veljku i meni – kaže Seka dodajući da će pauzu iskoristiti i da snimi nove pesme, te da nas sredinom iduće godine čekaju novi hitovi.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/seka_aleksic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter