Izvor:
31.05.2018 u 21:46
0

OTIŠLA U INVESTITORE: Selma Bajrami gradi stanove u Beču!

Bosanska pevačica Selma Bajrami odlučila je da razmišlja dugoročno i da osim u uspešnu pevačku karijeru uloži novac u izgradnju zgrade sa luksuznim stanovima u Beču.

Kako otkriva izvor, pevačica je dugo planirala da uloži novac u neki veći projekat, a kako se i sama pre nešto više od godinu dana sa sinom skućila u centru austrijske prestonice, odlučila je da izgradnju započne upravo tamo.

Selma je kupila zemljište na odličnoj lokaciji i odabrala naselje gde su samo austrijski privrednici. Dogovore je započela sa austrijskom građevinskom firmom koja gradi luksuzne stanove. Zgrada neće biti velika, već manja, ali imaće velelepno dvorište, osiguran parking za stanare, veliki bazen i obezbeđenje – otkriva izvor blizak pevačici i navodi da Selma ne žali para da sve bude onako kako je zamislila.

Selma je takva. Kada nešto zamisli i isplanira, ne žali pare, vreme i živce da sve bude kako treba. Tačno zna kako želi da izgleda svaki taj stan i zbog toga sate i sate provodi planirajući radove sa zaposlenima na projektu. Nju su oduvek zanimali građevinski projekti. Veliki je esteta, zbog čega ne sumnjam da će zgrada biti jedna od najlepših u gradu. Kako planira da uloži veliki novac, cena stanova sigurno neće biti mala, ali tako to ide u izgradnji. Kada se radi o prestižnim lokacijama, gradi se da bi se kasnije na stanovima zaradilo – objašnjava izvor.

Da je investirala u luksuznu zgradu, potvrdila nam je i Selma, koja ne krije sreću što je započela sa gradnjom, ali i novim poslovnim iskustvom.

Sa projektima završavam ovih dana i finalni radovi oko zgrade su pri kraju. Gradnja će početi ovog leta i zaista se radujem što počinjem jedan tako ozbiljan projekat. Sve je ovo za mene potpuno novo iskustvo, ali dobro se snalazim. Ovo je, da kažem, tek neki početak, a ako sve bude kako sam planirala, biće još Selminih zgrada – potvrdila je pevačica

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter