Izvor:
11.08.2016 u 21:19
0

SKANDAL: Obamina ćerka puši marihuanu i igra polugola na festivalu! (VIDEO)

Starija ćerka američkog predsednika Baraka Obame, Malija, snimljena je kako puši marihuanu. U toj aktivnosti su je zatekli na muzičkom festivalu „Lolapaluza“. Video u kojem je Obamina starija kćer primećena sa džointom novinarima je predala devojka koja je zajedno sa njom bila na festivalu.

Događaj koji je posetila 18-godišnja kćerka predsednika održan je prošlog meseca u Čikagu (državi Ilinois), gde je marihuana legalizovana.

Kako navodi Radar onlajn, Malija je, umesto da poseti konvenciju Demokratske partije, polugola igrala na otvorenom.

Na snimku je teško odrediti šta tačno je pušila Malija. Ipak, devojka po imenu Džeržin Selvin, koja je bila sa Malijom i poslala novinama snimak tvrdi da se radi o narkotiku.

Sputnjik
Foto: Twitter/BostonGlobe

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter