Izvor:
12.06.2018 u 00:01
0

SVADBA JOJ JE ZA 10 DANA A PRIJA U PROBLEMU: Pevačica otkrila šta je muči!

Aleksandra Prijović jutros je bila gost u jednoj jutarnjoj emisiji, gde je podelila detalje privatnog života.

Pevačica je priznala da je ponosna na sebe, jer je sa 22 godine postigla veliki poslovni uspeh, a onda je pomenula svog verenika Filipa.

"Njega pitam za sve što se tiče moje karijere i verujem mu. Drago mi je što pored sebe imam nekoga poput njega. Srećna sam što ga imam", rekla je popularna pevačica.

Filip i Aleksandra uskoro će imati veliko venčanje, a pevačica je priznala da ipak nije zadovoljna zbog jedne stvari.

"Imam dve venčanice. Ponašam se kao da se udajem kao da je svadba sledeće godine. Kada sam počinjala bila sam baš uzbuđena što vidim moju fotografiju u novinama i baš sam bila srećna, a sada ne. Shvatim koliko sam pogrešila. Šalim se, sve je normalno i deo posla. Ima još 10 dana do svadbe", rekla je ona.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter