Izvor:
13.06.2018 u 09:58
0

GOGA U BLAGOSLOVENOM STANJU: Kada je digla ruke od bebe zatrudnela je sa svojim izabranikom Urošem!

Neočekivano… Sekulićeva zatrudnela prirodnim putem, kada je već planirala odlazak na vantelesnu oplodnju.

Gogi Sekulić (41) ispunila se najveća želja – konačno je ostala u drugom stanju. Prema lekarskim nalazima, pevačica je sedam nedelja trudna sa petnaest godina mlađim verenikom Urošem Domanovićem, s kojim već dve godine živi u Cirihu.

Iako je prethodno odlučila da od septembra ove godine krene na veštačku oplodnju jer se dugo borila za potomstvo, ona je zatrudnela prirodnim putem, i to kada se najmanje se nadala i maltene digla ruke od toga.

Gogi je kasnio menstrualni ciklus nedelju dana, a potom je svakodnevno osećala mučninu i vrtoglavicu dok je bila na odmoru na Kipru. Prvo tome nije davala na značaju jer je mislila da je u pitanju premor zbog posla, ali nešto joj ipak nije dalo mira. Kada je došla u Beograd, otišla je do apoteke i požalila se apotekarki. Ona ju je posavetovala da kupi test za utvrđivanje trudnoće preko mokraće. Tako je i uradila, nakon čega je rezultat bio pozitivan. Goga je bila šokirana! – otkriva izvor i dodaje da je pevačica odmah pozvala svoju doktorku u Cirihu i zakazala pregled.

Čim je sutradan stigla u Švajcarsku, saopštila je vest Urošu i rođenoj sestri, koji su od sreće zaplakali. Goga je posle dva dana izvadila krv, da bi zatim uradila i ginekološki pregled i potvrdila trudnoću. Kada je bila sigurna da čeka bebu, pozvala je roditelje telefonom, zbog čega se baš uzbudila, pa su svi zajedno od sreće plakali – kaže sagovornik.

Sekulićeva, kako saznajemo, neće otkazivati već zakazane nastupe sve dok se bude dobro osećala. Ona priprema i novu pesmu, koju joj radi sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović.

Pozvali smo Gogu za komentar, ali bila je nedostupna do zaključenja ovog broja. Pokušali smo i da stupimo u kontakt s njenim roditeljima, ali niko se nije javljao na broj telefona koji ima naša redakcija.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter