Izvor:
14.08.2016 u 03:42
0

SVI NA NOGAMA: Nestala poznata MANEKENKA!

Potraga za hrvatskom manekenkom Ninom Morić (40) i njenim momakom Luiđijem Mario Favolosom (28) traje već dva dana u Italiji, otkako je majka mladića alarmirala svoje prijatelje na društvenim mrežama.

Naime, uznemirena majka pozvala je sve koji nešto znaju o Nini i njenom sinu da joj se jave, a javnost je obavestila da se sa sinom nije čula ni videla od četvrtka 11. avgusta.

Zbog toga je već u petak na Fejsbuku postavila status u kom je zamolila sve koji nešto znaju o kretanju Morićeve i njenog sina da joj se jave. Inače, Loredana Fiorentino je rekla za italijanske medije da je sa sinom često razgovarala telefonom, i po nekoliko puta na dan, tim pre jer ne žive u istom gradu.

Veoma sam zabrinuta jer je prošlo dva dana otkako se nisam čula sa sinom. Njihovi telefoni i dalje zvone ali niko se ne javlja, ovo se nikada nije desilo. Luiđi me je uvek zvao, po nekoliko puta na dan, jer ne živimo u istim gradovima. On živi u Milanu i uvek je želio da me obavesti o svakom, pa i najsitnijem detalju u životu– rekla je Loredana za jedan italijanski list.

Takođe, četvrtak 11. avgust je datum kada je Nina Morić postavila zadnji status na društvene mreže zbog čega se i njena porodica zabrinula jer od tada nije ništa čula o poznatoj manekenki.

Ova vest se u Italiji proširila brzinom munje, pa su se užarile i društvene mreže na kojima se za poznatom manekenkom traga pomoću hešhtaga #whereisninamoric.

Izvor:Blic
Foto:Facebook/komunalnapolicija.gradabeograda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter