Izvor:
19.06.2018 u 16:00
0

PLJUŠTE UDVARAČI SA SVIH STRANA: Nataša Bekvalac dobila ljubavno pismo na nastupu!

Nataša Bekvalac dobila je poruku od nepoznatog udvarača kada je u subotu nastupila na jednom beogradskom splavu, a naša ekipa ju je pronašla i slikala.

– Moja lepa Nataša. Večeras sam došao samo zbog tebe. Došao sam iz Beča. Ali nemam snage da ti priđem. Ti si jaka žena za mene. Ti si svemir, sunce, mesec i oblaci. Sve si ti. To odlično znaš. Jaka si žena i ja ti se divim. Od muzike me ne bi čula, zato sam napisao ovo pismo. Znam da ćeš odregovati. Ostaviću ti moj broj i čekaću. Ja ću da te zaštitim. Čuvaću te i voleću te, obećavam – napisano je na belom papiru.

Obožavalac je ostavio i broj telefona, a s druge strane, u nacrtanom srcu, stoji potpis Ivan, kao i poruka: „Ja nisam bilo ko, veruj mi to“!

Ostaje nam da vidimo da li će Nataša zaista odregovati na ovo.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter