Izvor:
24.06.2018 u 08:34
0

DUŠKA JE DOVELA DO LUDILA! Njene SEKSI FOTKE su uzdrmale mreže, a sada je Karleuša otkrila da li je zaista bila GOLA! (FOTO)

Seksi fotografije kojima je Jelena Karleuša podržala srpsku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu uoči utakmice sa Kostarikom podigle su veliku prašnu.

Mala od skandala je donela odluku da reši misteriju i otkrije da li je na fotografijama zaista bila kao od majke rođena.

"Moram da kažem da je to samo optička varka, iluzija, da ja ustvari nisam gola. Ispod imam specijalni veš, gaćice i top preko koje se ona boja nanosi. Ali deluje kao da sam samou bojama zastave, to je i bila namera, da tako deluje. Slike su fantastične, obišle su čitav svet. Mislim da sve žene Srbije treba, ne da se slikaju tako, ali da podrže naše reprezentativce", rekla je JK u jednoj emisiji. Ona je otkrila i kako je Duško reagovao kada je video seksi fotke svoje žene.

"On se dosta potresao i naljutio. Ne može da veruje da sam uradila to dan pred utakmicu", rekla je Jelena.

Alo.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter