Izvor:
19.08.2016 u 18:11
0

MOŽDA GA ČEKA ZATVOR: Leonardo Dikaprio umešan u ozbiljan KRIMINAL!

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio umešan je u ozbiljan finansijski skandal.

Prema izveštaju američkog Ministarstva pravde, prenose mediji, Dikaprijeva humanitarna organizacija koja se bavi očuvanjem životne sredine samo je paravan za pranje novca.

Naime, skandal u vezi sa pranjem para koji već neko vreme potresa Maleziju doveo je istražitelje upravo do Leove humanitarne fondacije, a šuška se da je "oprano" čak tri milijarde dolara!

Navodno je malezijski biznismen trošio novac ukraden iz malezijskog fonda "1MDB" na luksuznim aukcijama koje je organizovao Dikaprio, sve u cilju prikupljanja sredstava za životnu sredinu.

Sada se postavlja pitanje o poreklu novca i koliko zapravo novčanih sredstava zaista ide u humanitarne svrhe.

Podsetimo, samo na aukciji koja je održana u Sen Tropezu prošlog meseca glumac je prikupio čak 45 miliona dolara!

Pojedini mediji navode da Leonardo Dikaprio nije znao odakle potiče novac koji je prikupio na aukcijama, ali to tek treba da se dokaže istragom.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/celespectaculos

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter