Izvor:
21.07.2018 u 15:02
0

SUPERDEDA: Rokvići porodično na letovanju! (FOTO)

Marinko Rokvić otputovao je pre nekoliko dana na letovanje u Crnu Goru zajedno sa suprugom Slavicom, sinom Markom i snajom, ali i unukom Despotom, od kog se ne odvaja!

Popularni pevač nekoliko puta je naglasio da uživa u ulozi dede i da je svoje unuke – ukupno njih četvoro, razmazio, a posebno jedinu devojčicu među njima, ćerku sina Nikole, dvogodišnju Leonu.

Marinko i njegova žena pohvalili su se na društvenim mrežama da im je ovo najlepše letovanje u životu. Pevač je na društvene mreže postavio sliku sa šetališta na primorju, u Budvi, a on i Slavica drže Despota za ruke.

Leti, leti Despot sa bakom i dekom na letovanju – napisao je pevač, dok je njegova žena Slavica napisala:

Despot s bakom i dekom na letovanju. Leni, samo još ti nedostaješ – napisala je ona obraćajući se unuci Leoni, koja je s roditeljima i drugom bakom i dekom u Moskvi.

Marinko i Slavica oslobodili su roditelje dečaka brige o detetu, pa oni mogu da uživaju i opuste se na plaži.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter