Izvor:
21.07.2018 u 17:42
0

SAŠA KOVAČEVIĆ NEMA PREDAHA: Evo zbog čega ga boli glava! (FOTO)

I dok druge kolege uveliko pripremaju odmor na kojem će maksimalno uživati i odmoriti se od poslovnih obaveza, za Sašu Kovačevića ove godine odmora nema.

Pevač je ušao "u petu brzinu" i poslednjih meseci intenzivno priprema nekoliko stvari. Prvo što mu okupira um jesu dve nove pesme, a budući da je i te kako temeljan, spremao ih je duži vremenski period.

Želi da pruži maksimalno publici i zbog toga ništa ne želi da prepusti slučaju. Čak i ako to dalje znači da odmora za njega neće biti. Tek kada završi sa svim obavezama, imaće predah – kaže naš izvor.

Osim toga, Saša priprema i otvaranje restorana, a kako je bio uključen u apsolutno svaki detalj oko od samog početka i sve je rađeno po njegovoj želji, Saša će biti na vezi sa menadžmentom čak i kada otputuje u Crnu Goru na nastupe.

Već 24. jula, Saša nastupa u Budvi, ali je na telefonskoj vezi i dan i noć. Za sve se pita i bitno mu je da detalji budu ubrzo finalizovani – kaže dalje izvor.

Ono što je Saši dodatna radost jeste što su je prebukiran bukvalno do jeseni, a svaki vikend nastupa u drugom klubu.

Blic.rs
Foto: Arthiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter