Izvor:
22.07.2018 u 08:39
0

PRVE SMETNJE: Ana Sević ostavila novog dečka na moru, razlog će vas ostaviti bez teksta!

Popularna pevačica Ana Sević uživala je na moru u Crnoj Gori sa novim dečkom Danijelom i ćerkicom Lorenom koju ima iz braka sa Darkom Lazićem, ali je navodno prekinula odmor.

Ona je navodnpo dobila infekciju na moru, zbog čega jebila prinuđena da se vrati za Srbiju i ostavi dečka u Budvi.

– Ana se poslednjih dana na moru nije osećala dobro, pa je odlučila da potraži pomoć lekara. Požalila se na malaksalost, blago oslabljen sluh i intenzivnu bol koju oseti svakog puta kada dodirne ušnu školjku. Nakon detaljnog pregleda, doktor je konstatovao da je zaradila ozbiljnu infekciju uha. Prepisao joj je terapiju i strogo zabranio kupanje u bazenima i moru – kaže izvor i objašnjava:

– Ponadala se da će joj lekovi pomoći da brzo reši zdravstveni problem, ali se to ipak nije desilo. Kako su dani prolazili, Ani je bilo sve lošije, a u nekom trenutku je dobila i temperaturu. Dane je provodila u hotelskoj sobi, a Danijel se nije odvajao od nje. Pazio je na nju, donosio joj omiljenu hranu i svojski se potrudio da animira Lorenu, kojoj je teško palo što vreme provodi u hotelskoj sobi umeto na plaži – priča dalje izvor i dodaje da je Ana u nekom trenutku presekla i rešila da pre vremena završi odmor.

– Kada je shvatila da joj neće biti bolje, Ana je rešila da se vrati u Beograd. Spakovala je kofere, promenila datum leta, a Danijel je pokušavao da je ubedi da ostane. Međutim, kada je shvatio da će se brže oporaviti kod kuće, prihvatio je njenu odluku i odvezao je Anu i Lorenu na aerodrom u Tivtu – kaže izvor i dodaje:

Kurir.rs
Foto: Instagram/anasevic85

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter