Izvor:
22.06.2017 u 18:02
0

(FOTO) (VIDEO) MIŠIĆAVA BARBI DOLAZI IZ RUSIJE: Počela je da trenira sa 15 godina, a može da prebije svakog muškarca!

Julija Vins dolazi iz Rusije, ona obožava tegove i može da podigne 180 kilograma.

Prema mišljenju okoline izabrala je sport koji apsolutno nije ženstven, ali se ona u njemu potpuno pronalazi.

Ona je počela da trenira sa 15 godina kako bi dobila snagu i samopouzdanje. Sport je nije nimalo zanimao u to vreme, a onda godinu dana kasnije počela je ozbiljno da trenira za dizača tegova, kada je trener video potencijal u njoj. Počela je da trenira 3 do 4 sata dnevno, čeriti puta nedeljno. Trener je promenio i njen režim ishrane, sada jede 5 do 6 puta dnevno i to piletinu, jaja, sir, pirinač i povrće.

– Nije mi bilo lako. Mnogi su se smejali mom izboru i tražili od mene da se posvetim nekom pravom poslu – otkrila je medijima.

Iste je zanimalo i kako je bilo biti u vezi sa momcima koji su neretko imali manje mišiće od nje.

– Za razliku od mojih prijateljica, ne plašim se batina. Jedan je nešto probao pa se nije dobro proveo. I dogodilo se to nakon seksa – otkrila je britanskim tabloidima.

Izvor: Kurir.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter