Izvor:
28.07.2017 u 14:18
0

MIRIŠLJAVO KUPATILO BEZ HEMIKALIJA: Ovaj trik će vas oduševiti!

Svi želimo da nam kupatilo bude što mirišljavije moguće, i to sa što manje štetnih hemikalija. Sada je i to moguće.

Da, na tržištu se odavno pojavio mirišljavi toalet papir, ali teško da će vam ijedan ginekolog reći da je dobra ideja koristiti ga. Mada, svima nam se dopada to što osvežava kupatilo, zar ne?

Ako biste da postignete isti efekat, ali bez štetnih hemikalija, dovoljno je samo da ideju ukradete od proizvođača i malo je izmenite.

ŠTA TREBA DA URADITE:

Uzmite rolnu običnog toalet papira bez mirisa, pa na karton sa unutrašnje strane kapnite par kapi esencijalnog ulja čiji miris najviše volite. Naravno, izbegavajte da ulje prospete po samom papiru. Na taj način će karton stalno otpuštati miris koji će biti prirodan i bezbedan. A najefikasnije za eliminaciju neprijatnih mirisa pokazaće vam se ulja sa citrusnim mirisima ili mentom.

Izvor/zena.blic.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter