Izvor:
12.08.2017 u 16:12
0

SUPER BAKA- ZVEZDA INSTAGRAMA : Ona ima 88 godina i postaje sve uticajnija u svetu mode!

Trendi krpice, poze i nalog na Instagramu- to svakako ne očekujeteod bake koja ima 88 godina. Upoznajte Moon Lin.

Ova baka sa Tajvana poznata pod imenom Moon Lin definitivno je pokazatelj da ne morate da budete mladi da biste bili moderni.

Ona je tako postala hit na društvenim mrežama i kanalima gde promoviše svoj modni stil, ležeran, sa puno mladalačkih trendi komada. Vrlo je ažurna i uvek ima sveže ideje i zanimljiv pristup.

"Dobra stvar kada imate 88 godina je da možete da nosite šta želite. Niko ne može da me kontroliše. Planiram da svaki dan probam nešto novo i drugačije", napisala je ispod jednog posta.

Na Fejsbuku i Instagramu ona ima nešto više od 76.000 pratioca koji je obožavaju, podržavaju i ohrabruju u njenim modnim izrazima.

Izvor: B92
Foto: printscreen/instagram/moonlin0106

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter