Izvor:
14.08.2017 u 15:45
0

SVETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA: Biti sing od sada se definiše kao invaliditet?

Biti samac ima i svojih prednosti. Imate svoj krevet, ne morate da delite svoj pokrivač i niste obavezni da delite omiljenu hranu sa nekim.

Svetska zdravstvena organizacija je nedavno najavila da je biti singl definisano kao invaliditet, kako bi ove osobe imale isti prioritet kao i parovi kada je reč o veštačkoj oplodnji.

Međutim, biti samac nije baš uvek stvar izbora. Ponekad su u pitanju različiti spletovi okolnosti. Ono što je sigurno, je da ljudi bez partnera propuštaju jednu veliku stvar, a to je reprodukcija. Svetska zdravstvena organizacija je nedavno najavila da je biti samac klasifikovano kao "invaliditet", kako bi osobe bez seksualnog partnera imale isti prioritet kao i parovi kada je riječ o "in vitro" (vantjelesnoj) oplodnji.

Ovaj oblik oplodnje predstavlja niz medicinskih procedura namenjenih pomoći osobama koje ne mogu da zatrudne na prirodan iz različitih razloga.

Izvor: Avaz
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter