Izvor:
16.08.2017 u 01:02
0

LJUBAV NE ZNA ZA GODINE: Deka (93) pobegao iz staračkog doma kako bi otisao na ljubavni sastanak!

Starac od 93 godine pobegao je tokom vikenda iz staračkog doma u Bretanji na zapadu Francuske na ljubavni sastanak, prenela je lokalna štampa u Francuskoj, dodajući da je njegovo "bekstvo" izazvalo paniku porodice.

Nestanak dede, koji je diskretno izašao iz staračkog doma i nikoga nije obavestio, otkrila je njegova unuka kada je došla u uobičajenu posetu.

Nakon prijave nestanka osoblju staračkog doma i bezuspešne potrage za dekom čiji identitet nije saopšten, porodica je odlučila da prijavi slučaj policiji. Policija je ubrzo zvala unuku i rekla joj da je deka, živ i zdrav, pronađen u gradu u romatičnoj šetnji sa svojom izabranicom.

Izvor: Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter