Izvor:
16.08.2017 u 19:06
0

PAZITE KAKO PAKUJETE NOVAC: Ako ovako držite pare u novčaniku bićete bogati!

Puštuje novac ukoliko želite da vam i dalje dolazi. Prema nekim verovanjima, nije nimalo svejedno jesu li novčanice u vašem novčaniku uredno poređane ili zgužvane i nemarno nagurane.

Prema verovanju, neuredan novčanik blokira protok pozitivne energije, a samim tim unosi i nered u vaše finansije. Zato, ukoliko želite da uvek imate novca, novčanik treba da bude uredan, a novčanice pažljivo složene. Isto tako, savetuje se da u novčaniku ne nosite račune, pogotovo ne one koje još niste platili. Ukoliko gomilate neplaćene račune u novčaniku u svoj život privlačite energiju "plaćanja", i stalno ćete morati da izdvajate novac za nešto.

Takođe, novčanik ne bi trebalo da vam bude mesto za sve. Osim novca i platnih kartica, nemojte ništa drugo držati u novčaniku. Ličnu kartu, vozačku, fotografije dece, vizit karte, ikonice, i sve drugo što možda nosite u novčaniku prebacite u neku drugu torbicu ili futrolu.

Ukoliko želite da vam novac stalno pristiže, poželjno je i da sa sobom uvek imate uvek malo više novca nego što vam je potrebno. Isto tako, izbegavajte da nosite novčanike koje vam je neko poklonio. Sami sebi birajte novčanik i kupite onaj koji vam se sviđa i u kojem ćete novac rado nositi.

Savet je i da ne nosite polovne novčanike, jer ne znate kakvu je energiju prethodnih vlasnik "nosio sa sobom".

Alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter