2°C

Beograd

REZULTATI SU ZAGARANTOVANI: Ova desetominutna vežba menja sat vremena u teretani!

Nemate vremena za teretanu i fitnes centre, a već vas hvata panika jer je leto sve bliže, a vaša linija je daleko od željene? Nemojte očajavati jer ne morate napustiti udobnost svog doma da biste kvalitetno vežbali. Dovoljno je da svak idan odvojite 10 minuta na pravi trening i ubrzo ćete videti rezultate. Pogledajte tekst koji sledi i otkrijte kojih to 5 vežbi treba da radite kako biste dostigle top formu!

Svaku vežbu treba da radite 2 minuta i vežbe ,,lepite'' jednu na drugu, bez pauze.

Čučanj - Čučanj je jedna od najboljih vežbi ikada! Zateže celo telo, a poseban efekat ima na zadnjicu i noge. Ako želite još bolje rezultate, radite ih sa poskokom!

Sklekovi - Još jedna vežba koja aktivira bukvalno SVE mišiće tela - od nogu i zadnjice, preko leđa i stomaka do ruku i ramena. Ako vam je težak puni sklek, za početak radite polusklek, nepravedno nazvan ,,ženski'' - oslanjajući se na kolena.

Horizontalno trčanje - Fantastična kardio vežba koja će vam ubrzati puls i sagoriti kalorije, a ujedno aktvirati mišiće zadnjice, nogu, stomaka i ruku.

Iskorak - Odlična vežba za koordinaciju pokreta i zatezanje nogu i zadnjice. Radite naizmenično jednu, pa drugu nogu, a za bolji efekat između ubacite i poskoke!

Jumping Jack - Najpopularnija aerobna vežba. Iz položaja sa skupljenim nogama i na dole ispruženim rukama, poskočite u sledeći gde su vam noge raširene u nivou ramena, u isto vreme podižući ruke iznad glave. Ne pravite pauze u poskocima.

Radite ove vežbe svaki dan mesec dana i javite nam kakve ste rezultate primetili! A rezultata će sigurno biti!

Izvor: mogujatosama.rs
Foto: YouTube Printscreen/Lumowell

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar