24°C

Beograd

STRUČNJACI ODGOVORAJU: Kada treba dati šansu staroj ljubavi?

Iako smo zagovornici stava, da istu knjigu ne treba čitati dva puta, ako kraj znamo unapred i nije nam se svideo, ponekad jednostavno treba dati drugu šansu osobi koju volite. Naravno, ako vas je voljena osoba izneverila, razočarala i povredila, odluku o pomirenju donosite isključivo vi.

Pa ipak, postoje situacije u kojima je pomirenje sa bivšim opravdano.

On vam je uvek na pameti

Iako je vašoj vezi došao kraj, vi i dalje mislite o njemu u svim važnim trenucima i želeli bi da sa njim podelite sve lepe i važne uspomene. To je jasan znak da uprkos svemu, ljubav nije iščezla i da biste možda mogli da pokušate iznova da izgradite odnos.

Tražite ga u drugim muškarcima

Ako je on ideal, prema kome merite sve druge muškarce, vreme je da razmislite o tome da ponovo budete sa njim, umesto da gubite vreme tražeći ga u svakom momku koga upoznate.

Nedostaje vam

Osećate da vam njegovo prisustvo fali, dok obavljate svakodnevne obaveze po kući. Potrebno vam je da mu čujete glas ili podelite sa njim neko neobavezno razmišljanje. Ako je njegovo odsustvo u vašem životu izrazito osetno, znači da je on zaista bio vaša srodna duša.

Ukoliko mislite da možete da oprostite stvari, zbog kojih niste više zajedno, a želite da počnete ispočetka i ako ste oboje spremni da uložite trud, ne gubite ništa ako ponovo pokušate. Ponekad se ponos mora povući pred ljubavlju.

Lepota i Zdravlje
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar