1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Index.hr

SAVETI ZA VOĐENJE LJUBAVI: Uvek može bolje!

Verovatno niko za sebe ne misli da je loš u krevetu, ali u seksualnim odnosima, kao i u svemu ostalom, uvek može bolje. Ekipa na BuzzFeedu skupila je savete koji su ljudima pomogli da više uživaju u seksu. 

1. Ako imate problema s nagonom za povraćanjem kad penis svog partnera gurnete preduboko u usta tokom oralnog seksa, jedna je žena otkrila da joj pomaže jednostavan trik: stiskanje palca u šaku navodno bi trebalo pomoći s osećajem gušenja. 

2. Nikad ne možete imati previše lubrikanta.

3. Dobar seks ne uključuje uvek penetraciju. Ako iz bilo kojeg razloga ne želite penetraciju, tu je još puno zabavnih načina na koje možete zadovoljiti partnera i sebe. 

4. Ako prvi put sudelujete u orgiji, zapamtite da u stvarnom životu to nikad ne izgleda kao u pornićima. Isto se može primeniti i na seks s jednom osobom.

5. Ne ograničavajte se samo na jedan položaj, tako možete mnogo propustiti. 

6. Ako mrmljate ili uzdišete tokom oralnog seksa, vaš će partner više uživati u tome jer će vaše glasne žice ispuštati lagane vibracije. 

7. Oralni seks možete učiniti zanimljivijim ako pre toga nakratko stavite u usta kockicu leda ili napunite usta nekim penušavim napitkom. 

8. Ako vidite da osoba s kojom ste u krevetu uživa u nečem, nemojte prestati ili promeniti tehniku. Primetite li da radite nešto dobro, samo nastavite. 

9. Ljudsko telo ponekad ispušta čudne zvukove ili mirise, ali to se svima događa, nema potrebe da vam bude neugodno zbog toga. 

10. Budite otvoreni prema isprobavanju novih stvari, nikad ne znate kad možete otkriti nešto novo što vas stvarno uzbuđuje. 

11. Niste dužni pristati na sve što vaš partner predloži i nemate se razloga osećati krivim ako vam se nešto ne sviđa. 

12. Ne preskačite predigru.

13. Ako se osećate zapostavljeno tokom grupnog seksa ili seksa utroje, važno je da to odmah kažete. I vi ste odgovorni za vlastito zadovoljstvo. 

14. Ako posebno uživate u nečemu, nemojte se stideti da to date partneru do znanja. I vi volite da vas pohvale, zar ne?

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar