21°C

Beograd

Photo: Unsplash/Printscreen

Izvor: Srbija Danas

OVU SU SEDAM NAJVEĆIH MUŠKIH STRAHOVA U KREVETU!

Britanski i američki novinari napravili online anketu na uzorku od 2.000 ljudi. Ispitanici su imali naoko jednostavan zadatak - da poređaju svoje seksualne strahove na skali od 1 do 10, pa je napravljena lista sedam najvećih muških strahova.

Polne bolesti 

Ovo je verovatno najveći strah svih onih koji se upuste u seksualni odnos. Razgovarajte s partnerom o stvarima koje vas muče, a i ako niste sigurni koristite zaštitu.

Zadovoljstvo partnera 

Hoće li doživeti orgazam? Da li je to bilo to? Da li je odglumila? Umesto da se nepotrebno brinite, jednostavno uživajte, jer ako se vi osećate dobro veće su šanse da će se tako osećati i vaš partner u krevetu.

OVO MORATE ZNATI

NOVI PODACI O POMOĆI OD 100 EVRA Ovo svakako morate znati!

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA U SURDULICI: Ubio ljubavnicu, muža pregazio autom pa sebi presudio!

"SNAGA OKTANA" PONOVO VOZI: Jelena i Ivan u novom ruhu!

ZGODNI SAVAŠ IZ HIT SERIJE "MERJEM": Ja sam vaš Balkanac

USKORO ANĐELA I MARKO! NOVA EMISIJA NA HAPPY TV - "SABOTAŽA"!

Neželjena trudnoća 

Živimo u 21. veku. Ako vas brine sigurnost kondoma postoji mnoštvo drugih kontracepcijskih oblika. Pokušajte s nekim od njih. No, ne zaboravite da kondom nije samo zaštita od neželjene trudnoće, već i da štiti od raznih polno prenosivih bolesti.

Prerani vrhunac 

Da, seks nije trka. Ali kao što smo već rekli, potrudite se oko partnerke i vašeg zadovoljstva, pa ovakve situacije neće dolaziti kao takva nelagoda. Setite se da je tok uzbuđenosti tokom odnosa različit kod polova, pa tako muškarci prirodno dolaze do cilja prvi.

Da li je premalen? 

Niste nikada čuli za onu "nije bitna veličina, bitna je tehnika"? A, ako vas to toliko muči da je nepremostiva prepreka postoje naprave koje mogu da vam pomognu u takvim situacijama.

Koliko iskustva je poželjno? 

Za razliku od žena koje broj svojih seksualnih partnera skrivaju vešto skoro kao i godine, s druge strane, muškarci se boje kako će ostaviti utisak neiskusnih ljubavnika. Svaka osoba je drugačija i uživa u drugačijim stvarima. Umesto da se zamarate brojevima skoncentrišite se na ono što vidite da pali kod druge strane.

Uskočili ste u krevet, šta posle? 

Upustili ste se u odnos. Sada je malo kasno za razmišljanje šta nakon toga. Prepustite se trenutku i uživajte. Nemojte zaboraviti, ako se ne osećate lagodno ili možda niste srećni, ta osoba nije pravi partner za vas.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti