13°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Glossy.rs

LJUBAVNA KLOPKA KOJOJ NEĆE ODOLETI NI STENE: Izgovorite ove tri reči i biće OPČINJEN vama!

Ukoliko izgovorite tu rečenicu dok mu otkopčavate pantalone dogodiće se čudo. Ali, ako je izgovorite na neočekivanom mestu, na primer dok izlazite iz bioskopa još je opasnija – podivljaće čim je čuje!

- Rečenice izrečene izvan konteksta, odnosno kad ih najmanje očekuje pravi su okidač muške želje i seksualnog naboja - tvrdi Stefan Džonson, psihoterapeut i direktor Men’s Centra u Los Anđelesu.

SAZNAJTE JOŠ

(VIDEO 18+) UPOZORENJE! Isplivali vreli snimci iz kreveta bivše MIS, jedne od najlepših Srpkinja!

BIVŠA GASTOZZOVA SMOTALA KOŠARKAŠA: Zorica NE KRIJE, fotografišu se ZAJEDNO! (FOTO)

SAZNAJEMO: Evo ko je misteriozna poslanica zbog koje se podigla neviđena prašina

ALARMANTNO! AKO SE SPOJE KORONA I GRIP IMAĆEMO ITALIJANSKI SCENARIO: Vakcinacija protiv gripa nikada nije bila važnija

On dalje kaže:

- Kad je muškarac erotski iznenađen, njegov mozak oslobađa endorfine i neurotransmitere koji pojačavaju transimisiju impulsa te utiču na raspoloženje, odnosno dovode ih u stanje potpune seksualne nadraženosti.

Dodatni bonus ove proste rečenice jeste mogućnost njenog višestrukog tumačenja, što frajerima ostavlja prostora za živahne fantazije o sirovoj i spontanoj igri koja sledi. Poenta je u tome da rečenicu upotrebite strateški i izgovorite je u pravom trenutku. Time ćete naglasiti svoju odlučnost da mu priuštite istinsku zabavu.

- Ako mu šapnete ovu rečenicu dok ste negde gde nema šanse da imate odnos, npr. u automobilu gde niste sami onda je ona besmislena - navodi Sedi Alison, seksualna terapeutkinja dodajući da muškarci obožavaju dominantne devojke.

Nije  to samo vaša dužnost prema njima niti zadovoljavanje njihovih želja, nego takva situacija i vama može priuštiti niz zadovoljstava.

 

 

 

- Kad žena krene u ostvarenje svojih želja, ona dobija osećaj snage i važnosti - kaže Alison. Morate znati da se frajeri često osećaju zapostavljeno, a kad im kažete “Želim te odmah”, to im je znak da su još tražena i cenjena roba.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti