12°C

Beograd

BEZ OBZIRA NA TO KOLIKO SE VOLITE: Evo šta NIKADA ne bi trebalo da TOLERIŠETE u vezi

Jedna zdrava i savršena veza može da funkcioniše idealno ako ima poštovanja, poverenja i ljubavi. Međutim, nekada ni to nije dovoljno da se osoba oseća prijatno, zaljubljeno i zadovoljno. Postoji nekoliko situacija u životu kada shvatite da partner i nije toliko savršen jer jednostavno ne obraća dovoljno pažnje na vas i vaše potrebe. Evo koje stvari nikada ne bi trebalo da tolerišete!

Ne pita kako vam je prošao dan

Možda se samo čini kao sitnica, ali pitanje “Dušo, kako ti je protekao dan?” je jedno od esecijalnih kako bi se veza održala. Osoba koja vas zaista voli i poštuje, uvek će biti raspoložena da čuje kako vam je prošao dan, a što je najvanije setiće se da pita. Ipak sitnice čine život i jednu srećnu vezu.

Omalovažava vaše potrebe ili osećanja

Često ima komenatre na račun toga što ste nežniji pol i zapravo vam se čini da ste u vezi sa šovinistom! Samo se zapitajte da li biste mogli da provedete ceo život s nekim ko će u svakom prilici ponižavati ženski rod?

Ljubomoran je

Ukoliko je baš svaki pun paranoičan kada idete sa drugaricama u grad ili neko vreme provedete bez njega i tešite se da je to isključivo zbog njegove velike ljubavi prema vama, moramo da vas vratimo u realnost i kažemo da ste u velikoj zabludi! Poverenje je jedna od stavki koja nikada ne treba da manjka u vezi.

Zaboravlja na stvari koje vas interesuju

Ne mora da ima perfektnu memoriju, ali ukoliko mu je stalo do vas zapamtiće i stvari koje su vama bitne! Važni datumi, interesovanja samo su neke od stvari koje vi, ali tako i vaš voljeni treba da ima na umu i ne postoji opravdanje ukoliko nešto od toga zaboravi!

Ne pristaje na kompromis

Odbijanje na kompromis je samo drugi način da vam kaže “Moji planovi, ideje, mišljenje su mnogo bitniji nego tvoji”. U svakoj vezi kompromis je jedan od ključnih stvari zbog kojih veza uopšte i opstaje.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar