13°C

Beograd

ŽENE SA OVIH 6 OSOBINA SU: Neodoljive!

Kladimo se da nijedan muškarac neće ostati imun na sledeće osobine…

Većina vas kliknula je na ovaj članak i očekivala spisak atributa poput: sjajne noge, očaravajući osmeh, zanosna kosa… Međutim, ono što nam mediji nude kao seksepil je samo mali deo slagalice.

Prvo što moramo uraditi jeste da vas razuverimo da su samo žene u magazinima, reklama, kampanjama seksi. Zapravo, postoji toliko drugih faktora koje čine seksepil u pravom smislu te reči. Predstavljamo vam samo neke najvažnije…

1. Samopouzdanje

Samopouzdanje je ključ seksepila. Nema osobe koja će ostati ravnodušna u društvu žene koja je svesna svojih kvaliteta.

2. Ambicija

Ambicija daje svrhu i smer kuda da idemo u životu. Ova osobina može delovati kao odličan afrodizijak za muškarce. Žena uz koju će moći da osvoji svet i koja će ga gurati ka višim i boljim ciljevima je mnogo seksepilnija od bilo koje spoljašnosti.

3. Strast

Strast prema životu. Strast prema drugoj osobi. Strast prema poslu, hobijima, muzici, umetnosti… Posmatrati ženu koja sa strašću obavlja neki posao je mnogo seksepilnije od provokativnih modela, objasnili su momci u jednoj američkoj anketi.

4. Ljubaznost

Jedna od najlepših osobina je danas toliko retka u društvu da je neverovatno postala privlačna suprotnom polu. Pokazati ljubaznost i ljudskost prema drugim ljudima, ponuditi pomoć ili saslušati nekog su postale toliko neophodne u modernom društvu da će žena sa ovim kvalitetima dugo, dugo ostati u sećanju željenog muškarca.

5. Iskrenost

Kada se žena ne menja ni zbog koga i predstavlja se svetu onakvom kakva zaista jeste i pritom je ponosna na to govori o svim njenim kvalitetima. Koliko dugo neko može biti u vezi i biti zaljubljen u prelepu i prezgodnu lažljivicu? Tek toliko dok ne prođe efekat spoljašnje privlačnosti! A posle će svaki zreo muškarac potražiti iskrenu devojku koja će ga ispuniti na svim poljima.

6. Inteligencija

Koliko god da je spoljašnost fantastična, ukoliko je IQ ne može podržati i seksepil će brzo nestati. Inteligentna devojka ne samo što će umeti da na zanimljiv način odgovori na provokacije, već će umeti i da ga zasmeje ili oduševi svojim stavom i znanjem. Ima li šta seksepilnije od toga?

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar