23°C

Beograd

BUDITE PUNI SAMOPOUZDANJA: Savetujemo kako da uživate u svom telu!

Društvene mreže i mediji sve više nam nameću idealan make-up look, idealne proporcije, pa čak i idealan način života. Sasvim je prirodno da se u nekom trenutku od svega toga umorimo, da želimo da izgledamo kako nam je volja i da se ponašamo onako kako nam prija.

Svako od nas želi da bude srećan, da voli sebe i uživa u svom telu. Kako biste u ovome uspeli, promenite sitnice u svojoj svakodnevici i bićete rasterećeniji od stresa i pritiska sredine.

1. Volite svoje telo

Negujte svoje telo, cenite njegove mogućnosti, a ne izgled. Zaista je bitno da ste zdravi i morate biti zahvalni na tome, a to ćete postići prihvatanjem sebe i svog izgleda.

2. Promenite svoj stav

Nemojte da se poredite sa nametnutim estetskim normama, jer vas to navodi na nezadovoljstvo sobom i na samokritičnost. Bolje se potrudite da nađete stvari koje kod sebe volite i počnite da prihvatate sebe onakvu kakva jeste. Život je previše kratak da biste bile nezadovoljne sobom.

3. Upoznajte svoj um

Da biste zavoleli svoje telo, morate prvo zavoleti svoj um. Zato verujte u sebe, trudite se da mislite pozitivno i da oko sebe privlačite pozitivnu energiju.

4. Smejte se

Mnogo svakodnevnog smeha jednostavno će vas podstaći da verujete kako je sve dobro.

Lepota i Zdravlje
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar