27°C

Beograd

DESTINACIJE ZA LETO IZ SNOVA : Divna plaža, ukusna hrana, pogled koji se pamti!

Leto je počelo! Zato je pravo vreme da se bacite na osmišljavanje destinacije iz snova i bilo da putujete sami, sa prijateljima, ili porodicom, izaberete, već sada!

Šta vam treba, da bi letovanje bilo pun pogodak? Divna plaža, ukusna hrana, pogled koji se pamti, sve to nude vam gradovi, koje morate posetiti barem jednom, a neka ovo leto bude rezervisano, upravo za jedan od njih!

Sijetl, Vašington

Ovaj grad posebno je lep tokom letnjih meseci, kada je vreme toplo, voda prelepa, a dan traje čak do 22h. Postoji li idealnije mesto za pravu letnju avanturu? Uživajte u poseti lokalnih vinarija, iskoristite priliku da jedrite jezerom i ne propustite da unajmite vodiča, koji će vam boravak ovde učiniti nezaboravnim! Život u Sijetlu balansira od onog u samom urbanom srcu grada, do ljuljuškavog života na vodi, što znači da kolevka Starbucksa i Microsofta nudi po nešto za svakoga od nas. Ako ovo i nije vaša prva na listi, destinacija, koju želite posetiti, ako putujete na Novi kontinent, svakako je obavezno posetite, ako vam se za to ukaže prilika!

Izvor : lepotaizdravlje.rs
Foto : arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar