Izvor: Mondo
24.05.2020 u 04:07
0

EVO KOJA KRVNA GRUPA KRIJE NAJBOLJE LJUBAVNIKE!

Postoje određene karakteristike ličnosti koje se vezuju za određene krvne grupe, a koje imaju uticaj na to kako se i muškarci i žene ponašaju u krevetu.

Pa, da vidimo o čemu je reč, da li najvatreniji ljubavnici imaju A, B, AB ili 0 grupu?

GRUPA A

Muškarci krvne grupe A su romantici, strpljivi su i smireni. Stidljivi su i neodlučni i gotovo uvek poistovećuju seks sa ljubavlju. Najčešće su nežni i pažljivi ljubavnici. Seks sa takvim muškarcem je idealan ako postojde duboke emocije.

Uprkos svemu, njihove seksualne fantazije su neobično raznovrsne, ali u stvarnom životu su veoma suzdržani. Zbog toga nemaju preterane zahteve i često ignorišu svoje želje. Često im je potreban alkohol da bi se opustili.

Žene krvne grupe A imaju su usmerene na dom, ali u krevetu ih prati reputacija da su nezainteresovane. Seks im često nije bitan, mnogo više polažu na poverenje, razumevanje i dobre, harmonične odnose. One su najčešće pasivne ljubavnice, gotovo je nemoguće navesti ih na seksualne eksperimente.

Ipak, ako muškarac uspe da oslobodi takvu ženu, dešava se čudo. Pretvaraju se u vulkan strasti. Retki su muškarci kojima polazi za rukom da ih „probude“, ali oni koje uspeju treba nagraditi titulom.

GRUPA B

Muškarci krvne grupe B su apsolutno nezavisni, često veoma tajnoviti i imaju neobavezan odnos prema seksu. Intimni odnosi za njih nisu povezani sa ljubavlju i brakom. Lako ulaze u prolazne veze i vole žene sličnih shvatanja. Ne mozgaju mnogo o dubljem smislu seksa, to je za njih samo razonoda.

Čak i kada se ne pokažu u krevetu, ne doživljavaju to tragično. Zbog ovakvog ležernog stava ne libe se da otvoreno pročaju o svojim avanturama, do najsitnijih detalja, sa partnerkama sa kojima imaju ozbiljnije namere.

Žene krvne grupe B su izbirljive i teže menjaju seksualne partnere. Ako su udate, teže harmoniji i komforu i neretko su ljubomorne. Ako su singl, flertovanje bez obaveza je njihova omiljena zabava.

Shvataju da je seksualnost važan deo privlačnosti, pa su tako neobuzdane ljubavnice koje seksu ne pridaju mnogo značaja. Menjanje partnera njima ne predstavlja problem. Nije ih lako zadovoljiti, jer su im važni i kvalitet i kvantitet. 

GRUPA AB

Muškarci krvne grupe AB su neobuzdani ljubavnici kojima je užitak jedini cilj. Malo je onih koji ulaze u brak. Izuzetno im je teško, gotovo nemoguće, da svoju strast drže pod kontrolom. Međutim, oni seks i zavođenje pretvaraju u pravu umetnost. 4Magnetski su privlačni suprotnom polu, žene im bukvalno padaju u naručje čak i kad znaju da će biti zamenjene za tren oka. Ukoliko pristanu na brak, igra se menja. Kako se ne žene zbog seksa, tako i od partnereke ne očekuju da često obavlja „bračne dužnosti“.

Žene krvne grupe AB su veoma kontradiktorne. Neodlučne su i sumnjičave. Ljubav i nežnost su im neophodne u svakom trenutku, a uživaju da brinu o partneru. Kasno u životu otkrivaju čari seksa, zbog čega mnogo više u njemu uživaju. Intimne veze za njih usko su povezane sa ljubavlju. Lekovite su ljubavnice za sve koji imaju problema na tom polju.

Vrlo su senzualne, čulne i lako dostižu vrhunac tokom intimnog čina, nije im neophodan vešt partner. Svestrane su u seksu. Podjednako uživaju u nežnom i žestokom seksu, propraćenom „prljavim“ šaputanjem. Imaju izuzetno jak libido na kom druge žene mogu samo da im zavide.

 

GRUPA 0

Muškarci krvne grupe 0 imaju snažnu seksualnu energiju. Oni su aktivni i strastveni ljubavnici koji su u stanju da „jure“ ženu koja im se dopada do beskonačnosti. Igra se menja kada je osvoje, tada gube interesovanje. Uvek traže nov izazov, novu avanturu.

Često imaju veliku kolekciju pornografskih filmova i časopisa, a na žurkama se ističu pričanjem masnih viceva i seksualnim aluzijama. Neprestano razmišljaju o seksu, ali ne vode mnogo računa o potrebama svojih partnerki.

Žene krvne grupe 0 su veoma strastvene i sposobne da osvoje koga god požele. Ponekad deluju nadmeno i neproistupačno, ali zapravo je to njihov odbrambeni mehanizam da se sačuvaju i da im srce ne bude slomljeno, Uprkos tom stavu, sposobne su za duboke emocije. U krevetu ne trpe lenjost, potreban im je strastveni partner. Nemaju inhibicija u krevetu.

Muškarci koji se ožene ovim ženama uživaće u potpunoj vernosti i predanosti. One su idealne ljubavnice koje gotovo uvek opravdavaju partnerova očekivanja. Imaju vrlo strastvenu prirodu, ali sposobne su da kontrolišu svoj libido, zbog čega ih je teško zavesti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter