Izvor: HappyBSC
05.08.2020 u 10:59
0

NAJBIZARNIJI RITUALI Gubljenje nevinosti sa istim polom, odnosi od 6. godine…

Kad pročitate sledeće seksualne rituale koje je ljudski rod praktikovao tokom istorije i širom sveta, možda nećete moći da verujete da su postojali. Međutim, probajte da shvatite kako bi na muvanje u nekom klubu uz alkohol, i naposletku, na privođenje, gledali pripadnici nekih kultura iz prošlosti. Shvatate poentu? Da ne dužimo, evo nekoliko najzanimljivijih običaja sparivanja jedinki suprotnog pola.

o U prehavajskoj kulturi, domoroci ne samo da su svojim genitalijama dodeljivali imena, već su praktikovali posebna pojanja istima. Ona su imala za cilj slavljenje budućih generacija dečaka i devojčica.

o Najnormalniji deo odrastanja kod dečaka iz jednog plemena sa Nove Gvineje je bio apstinencija od ženskog, ali ne i od muškog roda. Oni su morali da izvršavaju felacio i progutaju spermu najmoćnijeg ratnika u plemenu pre nego što uopšte stupe u kontakt za devojkama.

o Sa druge strane, na Papui Novoj Gvineji običaj je bio da se i dečaci i devojčice seksom bave što više od 6. do 12. godine. Reč je o plemenu Trobrijander.

o Postoji verovanje da su faraoni drevnog Egipta imali ritual masturbacije nad Nilom, jer su ga smatrali bukvalno cumshot-om boga Atona Ra.

o Svi znamo da su homoseksualna ljubav i tzv. pederastija bile svakidašnja pojava i socijalni normativ u staroj Grčkoj. Ali, ono što mnogi nisu znali je da je postojao običaj da se stigmatizuje (i kažnjava) seksualna aktivnost između muškaraca istih godina i istog socijalnog statusa.

o Pleme Guahiro iz Kolumbije je poznato po plesnom (svadbenom) ritualu u okviru koga devojka treba da saplete momka na koga se nameračila. Pogađate – on onda mora imati seks sa njom.

o Severne kulture, naravno, imale su mnogo opresivnije običaje. Tako se dešavalo da je narod sa ostrvceta Inis Baeg smatrao da seks nije dobar za zdravlje i zato su ga praktikovali u donjem vešu! Kako? – stvarno ne znamo.

o Ali, na malom ostrvu u južnom Pacifiku pod imenom Mangaja, dečaci su već sa napunjenih 13 godina morali imati seks sa starijim ženama u cilju seksualnog obrazovanja.

o U jednom selu u Brazilu žena bi za seks birala muškarca na osnovu toga ko joj donese bolji poklon u vidu ribe. 

o U Srednjem veku crkva je propagirala da je jedini način na koji se seks sme praktikovati, onaj u misionarskoj pozi. Prosta logika nalaže da je dogi stajl poza smatrana izopačenom i neprirodnom. Eh, zaista je to bilo mračno doba.

o Jedna od praktično-ekonomskih osnova rituala je ona iz nekih himalajskih plemena gde su praktikovali poliandriju. To je bio običaj brakova jedne žene i više muškaraca (uz to braće) sa ciljem kontrolisanja prirodnog priraštaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter