Izvor: Nezavisne
05.06.2020 u 08:31
0

Ruska narodna pasta za zube: Napravite smesu za blistav osmeh!

Da biste imali biserne zube nije neophodno da kupujete skupocene proizvode i da idete na specijalne tretmane

Vaša nega može u potpunosti da se zasniva na upotrebi prirodnih sastojaka, a mi vam sada otkrivamo narodnu rusku pastu koja stiče sve veću popularnost.

Ljudi u nekim krajevima sveta kao zubnu pastu koriste drveni ugalj, blato, so, ali postoje ukusnije namirnice koje će vaše zube činiti jačim i dati im efekat beskrajne beline.

Dokaz za to je domaća pasta za zube, koja se decenijama unazad koristila u Rusiji, a koja pomaže u ubijanju štetnih bakterija u usnoj duplji.

Navodno, ako je koristite, neće moći da se stvori karijes, odnosno pokvareni i šuplji zubi.

Recept stiže iz beležnice Valerija Strogonova iz Volgograda, a sastoji se iz neobičnih sastojka, piše „Ruski travar“. Evo kako da imate divne, negovane zube…

PROČITAJTE JOŠ I OVO

Danas u ponoć ističe rok za prijavljivanje za 100 evra

VREMENSKA PROGNOZA ZA 5.JUN: Promenljivo oblačno, toplo, mogući pljuskovi!

NA SASLUŠANJU O POLITIČARU PEDOFILU: Igor Jurić danas daje iskaz pred Višim javnim tužilaštvom!

SKANDAL! SRAMNIJE NE MOŽE: Satanizuju Njegoša, dobijaju pare i pohvale, a Srbe ugnjetavaju

BILI SU NAJLEPŠI PAR BEOGRADA, A ONDA JE ON POŠAO U SMRT! Najtragičnija ljubavna priča ovih prostora!

Potrebni sastojci:

dva oraha

prstohvat suvog pelina

kašika aktivnog ulja

jedna kašičica sode bikarbone

Priprema:

Prvi korak: Slomite dva oraha i uzmite braon ljusku i pregradu koja odvaja jezgra.

Drugi korak: U šerpu ulijte 0,1 dl vode, dodajte ljuske od oraha i pelin. Kuvajte oko 10 minuta, dok sastojci ne puste braon boju.

Treći korak: U dobijenu smesu sipajte jednu kašičicu sode bikarbone. Procedite kroz cediljku, a zatim dodajte kašiku aktivnog ulja.

Vaša pasta je spremna. Sada je možete sipati u flašicu ili teglu, ali vodite računa o izboru posude kako biste mogli kasnije da uronite četkicu za zube.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter