Izvor:
17.12.2019 u 20:04
0

ZA SVE LJUBITELJE KAFE: Sedmodnevni kraljevski odmor! (VIDEO)

Ako ste do sada odlagali putovanje u Edinburg, ovo je ponuda koju sigurno nećete propustiti…ukoliko ste ljubitelj kafe.

Gevalija kafe je u potrazi za nekim ko će živeti poput člana kraljevske porodice u zamku Karlovri, a pored džeparca od 4.475 evra, dobitnik ove usluge će imati ličnog batlera, obroke, privatne časove kod nagrađivanog majstora u spremanju kafe, usluge spa-centra i naravno neograničenu količinu kafe.

Gradnja zamka je započeta 1852. godine, a delo je arhitekte Dejvida Rajnda. Dvorac je naručio Tomas Hačison, koji nije doživeo da u njemu boravi. Kroz generacije je zamak nadograđivan i ulepšavan, da bi nakon 2012. godine bio pretvoren u spektakularan prostor za održavanje raznih događaja.

Jedan od takvih veličanstvenih događaja je i sedmodnevni kraljevski odmor za srećnika koji bude izabran. Iako je Gevalija kafe u potrazi za kraljicom kafe, konkurs nije otvoren samo za žene, a ukoliko imate pasoš SAD potrebno je samo da se ovde prijavite do 21. decembra.

Izvor: B92
Foto: Pixabay/lovegreatbritain_nl/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter