Izvor:
10.09.2018 u 05:25
0

PROBAJTE SUPER TRIK ZA MRŠAVLJENJE: Ako ovako doručkujete skinućete 13 kilograma!

Stručnjaci ističu da ovaj trik pomaže ako želite da skinete višak kilograma. Za svaku osobu postoje različiti procesi i planovi mršavljenja, ali stručnjaci ističu da ovaj trik za doručak topi salo kod svake osobe.

Ako želite da skinete višak kilograma, nikako nemojte da preskačete doručak. Istraživanja pokazuju da većina ljudi može lako da skine 13 kg ako izabere pravu vrstu hrane za doručak.

Stručnjaci ističu da vaš doručak treba da bude bogat proteinima (sir, jaja, jogurt, orašasti plodovi) i vlaknima (ovsene pahuljice, hleb od celog zrna pšenice, žitarice). Ovakav doručak daće vam energiju, a ubrzaće metabolizam.

Savetuje se da za doručak unesete maksimalno 250 do 300 kalorija, a najbolji trik za mršavljenje je da prvo doručkujete, a zatim vežbate. Na ovaj način sačuvaćete u telu samo važne materije iz doručka, a sagorećete ugljene hidrate.

Kao odličan doručak za skidanje kilograma preporučuju se jaja, najbolje kuvana, i ovsena kaša. Nećete pogrešiti ako u kašu dodate bananu koja je prava energetska bomba i malo orašastih plodova. Rezultati neće biti vidljivi ukoliko ne vežbate i ako u toku dana ne pazite na količinu hrane i izbor namirnica koje jedete.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter