EVO JEDAN SAVET ZA SVE VAS: Vežbanjem u prirodi do savšenog izgleda!Naporni treninzi su neizostavni deo rutine, ako želimo da izgubimo višak kilograma, ali ako je fizička aktivnost na spisku naših dnevnih aktivnosti, kako bismo bili zdravi i puni energije, treninge možemo zameniti i nekim drugim, zabavnijim aktivnostima, koje možemo naizmenično kombinovati sa planom naših treninga u teretani.

Iako je vežbanje veoma zdravo i neophodno našem organizmu, to je aktivnost koju je najteže zavoleti i uvesti u svoju dnevnu rutinu. Poznato je da su kardio vežbe najefikasnije, kada je gubljenje kilograma u pitanju, ali su isto tako veoma zahtevne i od njih se najčešće odustane.

Da bi fizička aktivnost postala sastavni deo vaše svakodnevice, potrebno je da svoje aktivnosti učinite zabavnim i prilagodite ih svojim afinitetima. Postoji čak nekoliko zabavnih alternativa, za dosadne kardio treninge, koji će prijati našem organizmu i ustaliti se kao zdrava navika.

Vožnja bicikle je odlična alternativa za kardio trening, u kojoj možete uživati tokom vikenda. U odnosu na to, koliko kalorija želite da izgubite kreirajte rutu kretanja i uživajte u prirodi, dok vežbate i gubite kilograme. Ne zaboravite da je bitno da rute kreirate u odnosu na svoju kondiciju, tako da što više vežbate i postajete spremniji, potrudite se da vaše rute postanu zahtevnije, kako bi efekat treninga i dalje bio učinkovit.

Vožnja rolera odlična je aktivnost za oblikovanje ženske figure. Vožnja rolera aktivira svaku grušu mišića, a posebne rezultate pokazaće, kada su u pitanju vaše noge i savršena zadnjica. Ovo je idealna aktivnost za druženje sa najboljom drugaricom.

S obzirom da lepo vreme dolazi, potrudite se da kad god možete, svoj trening izvodite na otvorenom prostoru, bilo da je u pitanju trčanje u obližnjem parku, ili vožnja bicikle u prirodi.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15.20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Parograf
02:30 Parovi - Live