NISTE ZADOVOLJNE SVOJIM IZGLEDOM? OVO će vam pomoći da stanete na put CELULITU! (FOTO)
Kažu da 98 odsto žena pati od celulita i pomorandžine kore, a pored nezdrave ishrane i genetike, stručnjaci tvrde da je i loša cirkulacija jedan od uzroka ovog problema. Jedan od najboljih fitnes rekvizita koji se uspešno bori protiv celulita jeste fitnes valjak.

Popularni foam roller utiče na istezanje mišićne fascije i uklanjanje žarišnih tačaka (čvorova) što omogućava bolju cirkulaciju krvi kroz telo, te na snadbevanje krvi kiseonikom. U kombinaciji sa specifičnim vežbama, velikom količinom vode i regulisanjem ishrane, već nakon mesec dana moći ćete da kažete da vam je ovaj valjak promenio čitavo telo i oslobodio vas celulita!

Ovo su tri najbolja pokreta koja bi trebalo da svakodnevno ponavljate kako bi postigli željene rezultate:

Masiranje butina

Ako imate problema sa naslagama na gornjem delu butina, ovo je prava vežba za vas, Sedite na pod, podignite zadnjicu, a foam roller postavite tačno ispod guze i iznad gornjeg dela butina. Oslonite se na ruke i podignite svoje telo. Počnite da gurate svoje telo gore-dole tako da se valjak pomera na butinama.
 

Hip-roll

Ovo je odlična vežba koja bi trebalo da stane na put celulitu sa kukova. Lezite na desnoj strani, a foam rollerpostavite ispod desnog kuka, dok je vaša desna noga ispravljena. Savijte levo koleno i stavite levu nogu na ravnu površinu. Ispravite desnu ruku i počnite sa podizanjem gornjeg dela tela.. Ponovite ovu vežbu 10 puta, a potom ponovite proces i sa levom nogom. .

Protiv celulita na zadnjici

Dakle, ako želite da smanjite naslage sa zadnjice, evo pravog poteza! Sedite na foam roller, stavite dlanove iza tela za ravnotežu i pete na pod. Okrenite kolena na desnoj strani, a zatim se krećite kukovima i kolenima prema levo. Ponovite 10 puta.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Kviz: Naslovna strana  
11:55  Vesti  
12:05  Provodadžija  
12:55  Vesti  
13:05  Provodadžija  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Suze moje sestre  
19:00  Čađava mehana  
21:00  Provodadžija  
22:00  Goli život  
23:20  Novajlije reality