Izvor:
10.09.2019 u 23:32
0

ZATEGNITE SVOJE NOGE DO PEFEKCIJE: Ove vežbe će vam pomoći! (FOTO)

S obzirom da se vaćina nas upustila u sređivanje svog tela na najbolji mogući način, posebnu pažnju posvećujemo treninzima, koji se odnose na problematičnije delove tela, a jedan od takvih zasigurno je i unutrašnja strana butina.

Slaba fizička aktivnost u kombinaciji sa nezdravom ishranom rzultira skupljanjem masnih naslaga na određenim područjima našeg tela. Jedno od tih područja svakako je i unutrašnja strana butina, sa koje je veoma teško ukloniti masno tkivo i dovesti ovu regiju tela u formu.

Ovo područje sklono je nakupljanju celulita, a usled nedostatka fizičke aktivnosti, tkivo gubi svoju čvrstoću. Ako se odlučite da ovu regiju dovedete u red, morate se pomiriti sa činjenicom da je reč o zaista dugotrajnom procesu, tokom kog morate biti uporni, ako želite da rezultati što pre postanu vidljivi.

Fitnes stručnjaci savetuju da telo prvo dovedete do idealne težine, pa da se pozabavite učvršćivanjem određenih mišićnih skupina, radeći vežbe specifikovane za posebne regije vašeg tela.

Kombinacija kardio vežbi i posebnih vežbi za unutrašnju stranu butina do leta će vašim nogama podariti perfektan izgled i zato je sada pravo vreme da sa treningom počnete, ako vać niste.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter