Izvor:
14.10.2019 u 06:26
0

BEZ IZGOVORA: Mini trening koji će vam pomoći da ostanete u formi a oduzeće vam manje od pola sata!

Danas vam predstavljamo trening koji će oduzeti manje od pola sata vašeg vremena, a koje možete da radite gde god da se nalazite. Ove vežbe će podići puls, započeti sagorevanje masti i kalorija i učiniti da se osećate mnogo bolje i zadovoljnije. Jer bolje da imate ovakav tip treninga, nego da preskačete ceo dan zbog nemogućnosti da odete u teretanu.

Ove vežbe će pokrenuti sve mišiće i fokusiraju se na noge, zadnjicu, stomak i kompletan gornji deo tela – što ćete i osetiti narednog dana ako sve budete pridržavali plana.

Za trening vam je potrebno: konopac za preskakanje i predmet na koji ćete moći da skočite.

U nastavku imate plan vežbi koje treba da uradite četiri puta da bi trening trajao 20 minuta. Ukoliko su vam neke vežbe preteške, možete raditi njihovu alternativu. Takođe možete napraviti pauzu u trajanju od jednog minuta nakon svakog seta, dok između vežbi možete napraviti pauzu od 20 sekundi.

Minuti: Vežbe:

1 40s. preskakanje konopca,

2 40s. zgrčke (ili planinar vežba)

3 40s. duboki čučnjevi

4 40s. skakanje sa obe noge na kocku (ili dižite naizmenično noge bez skoka)

5 40s. dijamant trbušnjaciž

Izvor: Zenskimagazin.rs
Foto: Pixabay.com/Printsreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter