parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

VEŽBE ZA KOJE VAM NE TREBA TERETANA: Zategnite zadnjicu i unutrašnju stranu butina!

Žene, proleće je tu, a leto stižei  pre nego što kažete ,,keks''! E taj isti keks treba da ostavite po strani i bacite se na zdravu ishranu i prave vežbe ako želite savršeno telo do sezone bikinija, plaža, kratkih suknjica i preplanulih tela! Ako muku mučite sa viškovima na unutrašnjoj strani butina - generalno, ovo je deo nogu koji se najteže i najsporije oblikuje - imamo prave vežbe za vas! Radite ih svaki dan i ubrzo ćete primetiti rezultate! Svaka od vežbi je aerobna tako da osim zatezanja mišića sagorevaju i kalorije.

1. Ukršteni poskok - Pravite poskoke u stranu i u sredinu tako da ukrštate noge, savijajući ih u kolenima, dok leđa savijate ka napred.

2. Poskok u stranu sa širokim čučnjem - Pravite široke poskoke u stranu, praveći na kraju svakog široki čučanj u stranu. 

3. Ukršteni Džek - Džek je jedna od najpoznatijih aerobnih vežbi. Ovaj je nešto modifikovan zarad akcentovanja unutrašnje strane butina. Skokove radite sa ukrštanjem nogu.

4. Duboki čučanj - Duboki i generalno svaki čučanj je fantastična vežba za noge i zadnjicu. Raširite noge što više, pa pravite čučnjeve. Za još bolji efekat uzmite u ruke tegove, pa ruke savijajte u laktovima iznad glave.

5. Bočni iskorak - Jajko efikasna vežba koja donosi brze rezultate. Početni stav - stojite pravo, pa iz njega jednom nogom iskoračite u stranu praveći duboki čučanj. 

6. Makazice - Osim butina, odlična vežba i za zatezanje stomačnih mišića. Lezite na leđa, ruke stavite ispod zadnjice, noge podignite pod uglom od 45 stepeni pa ih naizmenično ukrštajte u vazduhu.

 

Izvor: mogujatosama.rs
Foto: Youtube Printscreen/Glamrs.com

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
08:45 TOP - SHOP
09:00 Bolja zemlja
10:40 TOP - SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:00 Parovi - Nedeljni ručak
16:00 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte Parove
20:05 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live