Izvor:
08.07.2017 u 19:11
0

PROVERENO: Da li seks zaista može da zameni trening?

Seks je definitivno najomiljenija fizička aktivnost svih ljudi. Najvažnije je da je to dobra zamena za naporno vežbanje, ali morate da znate kako to da izvedete.

Odavno je poznato da seks sagoreva priličan broj kalorija, pa mnogi tvrde da je to jedan od najzdravijih načina za mršavljenje. Pitanje je samo da li njim možete da zamenite vežbanje u teretani.

Seks je i vaša najomiljenija fizička aktivnost, sigurni smo u to. Pored uživanja, donosi vam i dobar trening koji aktivira sve vaše mišiće, dok vas istovremeno oslobađa negativne energije i sagoreva vaše kalorije.

Dokazano je da pola sata aktivnog seksualnog odnosa “pojede” između 50 i 100 kalorija. To, naravno, zavisi od intenziteta akcije, pojedinačne aktivnosti partnera u okviru različitih poza, pa čak i od lokacije, jer ne zahteva svaka istu potrošnju snage.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter