Izvor:
27.01.2018 u 16:05
0

DAME JE OBOŽAVAJU: Vežba kojom ćete na najlakši način doći do fantastičnih butina! (VIDEO)

U moru vežbi koje su prilagođene za određene delove tela i koje najčešće praktikujemo u teretani ili uz pomoć ličnog trenera, nalazi se i ova. Dame će je obožavati jer će im omogućiti da na što lakši način dođu do fantastično “isklesanih” butina.

Video u nastavku olakšaće vam vežbanje, a mi vam garantujemo da ćete posle nekog vremena imati noge na koji će vam mnogi zavideti. Ako mislite da je još rano za oblikovanje butina jer leto neće skoro, varate se. Sada je pravo vreme da radite na sebi, kako biste lepo vreme sačekali mirno i perfektnog izgleda!

Izvor: Zdravlje&Lepota
Foto: YouTube Printscreen/Lumowell

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter