Izvor:
15.03.2018 u 21:16
0

OSVOJIO SVET: Ovaj trend u fitnesu je trenutno najpopularniji, i to zbog jedne sitnice!

Ako ste ljubitelj sporta, a istovremeno volite da isprobavate nove fitnes trendove, sigurni smo da ćete biti oduševljeni "ploggingom".

Plogging je neobična tehnika vežbanja koju su osmisli Šveđani, a možemo slobodno da kažemo da je mnogo više od treninga: on objedinjuje zdravlje uma, tela i sredine.

Sam termin potiče od dve reči "jogging", u prevodu trčanje "plocka upp", što u prevodu sa švedskog znači pokupiti, a poslednjih godina je postao pravi hit u svetu.

Plogging se zasniva na osnovnoj ideji trčanja uz povremeno stajanje, kada na putu primetite smeće koje bi trebalo da pokupite. Dozvoljeno je zastati i uraditi čučanj ili iskorak.

Ako ukucate heštag "plogging" na Instagramu, videćete da je društvena mreža preplavljena ovim novim trendom. Pored toga što se vežbate svoju liniju, vi čuvate okolinu.

Izvor: kolektiv.me
Foto: instagram/sommerray

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter