Izvor:
13.06.2018 u 07:21
0

BADMINTON, JOGA U PARKU ILI VOŽNJA BICIKLOM: 6 letnjih sportskih aktivnosti koje morate da probate!

I dok neki više neguju pasivno leto, drugi će pak od najlepšeg godišnjeg doba i odmora priželjkivati neke aktivnosti.

To što je odmor u pitanju ne mora da podrazumijeva isključivo beskonačno ležanje na plaži, čitanje ili uživanje u gastronomiji. Oni koji se kroz celu godine bave nekom sportskom aktivnošću, teško da će se odreći toga i za vreme slobodnih dana, ali upravo tada neke postojeće oblike vežbanja možemo da zamenimo s nekim drugim i da budu na otvorenom.

Ako ste do sada vreme uglavnom provodili u teretani ili u nekoj zatvorenoj dvorani, možda će vam u letnjim mesecima odgovarati više vožnja biciklom ili odbojka na pesku ili neki vodeni sport. Kako god okrenete, fizička aktivnost na otvorenom donosi i niz dodatnih doživljaja koja će vežbanje kao takvo da učini mnogo lepšim, posebno ako su u pitanju neke lokacije na koje nemate prilike da odete toliko često.

O kojim je to aktivnostima i sportovima reč na koje ste možda zaboravili donosimo vam u nastavku…

1. Vožnja biciklom

2. Odbojka na pesku

3. Badminton

4. Skijanje na vodi

5. Joga na otvorenom

6. Trčanje u prirodi

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter