Izvor:
10.12.2018 u 11:09
0

RECITE ZBOGOM STOMAČNIM PROBLEMIMA: Ovaj čudesan recepet od samo DVA sastojka će vam pomoći u tome!

Predstavljamo vam jednostavan recept koji efikasno rešava problem sa lenjim crevima, neredovnim odlaskom u toalet i hroničnim zatvorom!

Sastojci: 1 kašičica lanenog semena, 1 šolja mineralne vode.

Priprema: Uveče pre nego što legnete sipajte jednu ravnu kafenu kašičicu sirovog semena lana u šolju i prelijte mineralnom vodom. Lagano promešajte i ostavite na sobnoj temperaturi do ujutru – treba da odstoji bar osam sati.

Ujutru na prazan želudac pojedite zrnca zajedno sa vodom. Vode skoro neće biti zato što su semenke nabubrile i upile celu tečnost, a ako je ostalo malo, to će biti kao žele.

Doza je za jednokratnu upotrebu i priprema se nova za svaki dan. Po želji možete pomešati sa kiselim mlekom i da dodate u smuti, ili u ovsenu kašu ili kornfleks, kao dodatak doručku.

Ako želite da potpuno očistite sistem organa za varenje, druge nedelje korišćenja lanenog semena pojačajte na dve kafene kašičice, treće – na tri, četvrte smanjite ponovo na dve i nakog toga nastavite sa dozom od početka, po jednu kašičicu na dan.

Može se uzimati neograničeno vreme i nema nikakvih neželjenih efekata.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/hranimo_se_zdravo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter