TRENER EMISIJE NAJVEĆI GUBITNIK DAJE SAVETE KAKO DA IZGUBIMO KILOGRAME: Ova pravila donose uspeh! (foto)

Tifani je bila je trener u emisiji "Biggest Loser", emisiji kod nas poznatoj kao "Najveći gubitnik", a odnosila se na takmičenje gojaznih ljudi u tome ko će najviše kilograma izgubiti. Ona predlaže dvadesetominutni trening umesto provođenja sat vremena u teretani. Početak januara uvek je posvećen razmišljanju kako da izgubimo kilograme, ali mi nažalost sledimo pravila koja ne vode gubitku kilograma i običan su mit kada je reč o mrševljenju.

Ograničen unos kalorija nije ključ

Izgladnjivanje nije rešenje. Ukoliko ne unosite dovoljnu količinu hrane iscrpećete organizam i nakon nekoliko dana dijete vratićete se na stari režim ishrane.Potrebno je da pronađete izbalansirani jelovnik koji će biti vaš način života na duge staze, a koji će vam omogućiti da mršavite i ne gladujete.

Ne morate da provodite sate u teretani

Nije dobro da provodite sate u teretani i izvodite stalno jedne te iste vežbe jer se vaše telo vremenom navikava na te pokrete.Takvo vežbanje nije produktivno. Ova mama jednog deteta preporučuje 20-minutni trening visokog intenziteta.

Balansirana ishrana vodi ka gubitku kilograma

Dok pijete razne napitke vi gubite samo vodu, ne masti. To nije rešenje za trajan gubitak kilograma. Balansirana i lagana ishrana je ključ za vašu težinu.

 

Izvor: Srbija Danas
Foto: Instagram/ Tiffiny Hall/ Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost