Izvor:
12.03.2019 u 11:57
0

STVORITE DOBRE NAVIKE, I NE BRINITE BRIGU O ZDRAVLJU: Evo zašto je bitno da pijete čašu vode na prazan stomak!

Svi dobro znamo da voda pročišćava i povećava sposobnost želuca da upije sve potrebne hranljive materije iz hrane.

Naučnici širom sveta su nakon mnogobrojnih istraživanja došli do zaključka da je idealno da ujutru, čim se probudimo, pre nego što operemo zube i umijemo se, popijemo 600ml vode!

Nakon toga ne bi trebalo da jedemo ili pijemo narednih 45 minuta. Nakon tog vremena možemo da doručkujemo, ali da naredna 2 sata, posle doručka ništa ne unosimo u svoj organizam.

U tom slučaju će voda pomoći pri eliminaciji toksina iz našeg organizma. To se prvo primeti na koži lica i tela. Koža će postati svežija i čistija.

Ako se pak ne unosi dovoljno vode u organizam, povećava se rizik od raznih bolesti i zdravstvenih tegoba, kao što su: rak dojke i materice, leukemija, dijabetes, kamen u bubregu, astma, zatvor, glavobolja i mnoge druge.

Ako vam je ipak previše da popijete 600 ml vode odmah ujutro, počnite sa manjom količinom koju ćete postupno povećavati.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter